Siiiis ou mai kaaaaad!!!! Oliko mun rakas ystäväni kuitenkin oikeassa? Kun kotiintulo lähestyy, hän ottaisi minuun yhteyttä? Noooh,herra Facebook on nyt muuttanut seinälleni asumaan! Pelkkiä kommenttejä ja yhtä tykkäämistä <3

Eilinen oli maailman paras päivä pitkiin aikoihin! Joka kerta, kun kirjauduin sivustolle minua odotti yllätys. Ilmassa saattoi olla pientä flirttiäkin, jos osasi lukea rivien välistä ;)

Mahanpohjassa on taas se tuttu kihelmöinti. Pilke oli palannut silmäkulmaan ja hymy oli tullut virnistelemään jälleen huulille. Ihanaa, että oot back, mulla olikin jo ollut niin ikävä!!

Ja kaikista parasta, hän on tulossa viikonlopuksi tänne!!! Hypin ja pompin riemusta! Rohkaisin mieleni ja heitin, että voisimme katsoa yhteisen ystävämme luona kohutun kulttielokuvan ja hän suostui =D Jes jes jes! Ilo laantui aika pian kun huomasin Isohuntin tekevän yhteistyötä kihlattuni kanssa. Kulttielokuvaa ei löytynyt vielä ladattavana versiona =( Plan B? Plan C?? Ihan sama!! We are back in action! JES!