....että herra perkeleen pelimies facebookista on sopinut treffit tämän neitosen kanssa, jonka pornahtavat kuvat olivat miehiseen mieleen kiinnostavia! Olin shokissa lukiessani tämän KAIKEN miehen profiilista. Tuntui, kuin juustohöylällä oltaisiin vedelty pitkin rintaa.

Oli hän osoittanut mielenkiintoani myös minun statukselleni ja kuva-albuumilleni.

Pukkasinpa häntä takaisin. Sota jatkuu!

Tänään on jälleen ollut taas yksi sellainen päivä, että herra Facebook ei vain ole jostain kumman syystä poistunut ajatuksistani. Missä hän on? Facebook on ollut koskemattomana koko sunnuntain!!! =/

Kauankohan meinaan kiduttaa itseäni tällä tavoin? Vetää teatteri, että kaikki on hyvin, vaikka sillä kiehuu??? Purin säälittäviä tunteitani ja ajatuksiani kaverilleni kahvikupin ääressä. Hänen mielestään mies oli kävelevä lutka, joten en ota tosissaan pientä seikkailua jonkun toisen kanssa. Mieshän on sinkku! Saa tehdä, mitä ikinä haluaa... Silti se osuu ja uppoo minuun... kihloissa olevaan vanhaan akkaan, jolta on jokunen vuosi jäänyt elämättä teini-iästä. Mutta mielestäni tuollaiset suunnitelmat voisi hoitaa inboxissa! Ei minun silmieni alla! Jos mies kehtaa tiedustella elokuvaideoita viikonlopulle, käsken hänen hankkia elokuva, jossa on Ron Jeremy pääosissa!