Perkeleen vuodatus!!!! Siinä meni monta riviä kuvineen hukkaan, kun sivusto päätti alkaa kyseleen salasanoja kesken kaiken! Mistä helvetistä nyt muistan, mitä kaikkea olin vuodattanut?

Öööööh ainakin sen, että käsitys TOIVO kuoli tänään! Jep! Taisin hävitä tämän ottelun ja joudun odottamaan pitkän kuukauden seuraavaa. Puhelin on ollut mykkä. Facebook kuollut ja pilke otti jalat alleen jälleen kerran silmäkulmasta. Me ei sitten koskaan tavattu ja huomenna herra Facebook tieten ratsastaa kamelillaan auringonlaskuun.

Miksi sun täytyi heittäytyä mulkuksi juuri nyt? Juuri nyt, kun meillä olisi ollut mahdollisuus tavata! Pukkaukset olivat haihtuneet savuna ilmaan. Mustelmat ihanista taisteluista olivat parantuneet ja uusia sotia ei oltu alotettu. Enkä varmaankaan edes kehtaisi aloittaa. Se olisi niinkuin hänen heiniään!

Harmittaa, miten ahneeksi sitä tulee, kun vähän saa mannaa. Ennen hihkuin niista pukkauksista... ylipäätään olin onneni kukkuloilla, että edes olin hänen kaverilistallaan. Nyt puhelinsoitotkaan eivät tuntuneet miltään. Haluan, haluan, enemmän ja enemmän .... NYT heti äkkiä!

Olisin niin halunnut viedä tämän to the next level.... kaveripyyntö kerta vaihtui tökkimiseksi, tökkimiset tykkäämiseksi, tykkäämiset kommenteiksi, kommentit tekstiviesteiksi ja viestit puhelinsoitoiksi. Koko ajan ollaan menty eteenpäin. Päteekö tähän nyt se ikuisuuksien vanha ja loppuun kulunut fraasi "hiljaa hyvää tulee"??

Miksei se "hiljaa" voinut olla tänä viikonloppuna? Miksi herra Facebookin piti löytää kameli NYT? tämän piti olla meidän lomaviikko! Olisiko meillä ollut leffailta, bileviikonloppu ja kenties jotain muutakin ilman kamelia? Vihaan Egyptiä! Ei kamelit kesyynny Euroopassa. Ei ainakaan arktisessä Suomessa!!! Painu helevettiin mun pokasta!

Kyllästytti ja masensi olla aina Plan B, kolmaspyörä! Miksei hän voinut katsoa minun kanssani yhdessä, mihin tämä juttu johtaisi?

Mitä hän siinä olisi menettänyt? Minähän tässä suhteellani leikin! Palaneen käry haiskahtaa koko ajan.

Katottasko lopputekstit yhdessä? Älä nyt vielä tätä päätä, kun minulla on vielä ässä hihassa.... Kuulitko?