Ilman facebookia tuskin olisin tilanteessa, jossa nyt olen!

Pienellä vaivalla löysin mieleisen profiilin, saanut hyväksyttävän ystäväpyynnön, tykkäämisiä tilaani, kuviini ja lukuisia kommentteja ja viestejä.

Yleensä saan, mitä haluan!

Nyt en ole enää varma oliko viisasta liata käsiään enempää. Varsinkin vasenta kättä, jonka nimettömässä puristaa kihlasormus. Tilanne on lähellä karata käsistä ja minua pelottaa, että muutun hirviöksi. Samanlaisiksi mulkuiksi, jotka ovat tehneet paskat minulle.

Omassa suhteessani ei ole mitää vikaa. Meillä ei ole ylitsepääsemättömiä ongelmia ja kihlattuni on, mitä ihanin ja huomaavaisin kumppani. Olemme olleet yhdessä pian kolme vuotta.

Menetän mielenkiintoani häneen ja suhteeseemme yhä enemmän ja enemmän. Varsinkin silloin, kun herra Facebook on kaupungissa. Pelkään alkavani muuttua kihlatulleni etäiseksi, hiljaiseksi ja omiin oloihin sulkeutuvaksi. Yksin ollessani päivitän facebook-sivuston etusivua minuutin välein ja odotan kärsimättömästi herra Facebookin saapuvan.

Mietin tilapäivistystäni aina niin pitkälle, että toivon sen osuvan häneenkin. Yleensä aina tykkäämiset johtaavat keskusteluihin. Tärisevin käsin, sydän rinnassa takoen istun kannettavani kanssa piilossa kumppaniltani. Takooko sydän kiinni jäämistä vai ihastumista?

Kesä oli mitä mahtavin, kiitos hyvän ystäväni, joka toimi välikätenä muutamaan otteeseen. Ensin läheteltiin terveisiä ystäväni kautta. Sitten törmäsimme samoissa kotibileissä ja loppujen lopuksi katsoimme elokuvan porukalla eräänä arki-iltana. Jossain vaiheessa tunsin syyllisyyttä, että kumppanini jäi yksin kotiin ja minä karkasin elokuvalle toisen miehen kanssa. Syyllisyys kuitenkin hävisi siinä vaiheessa, kun sydämeni suli herra Facebookin ruskeisiin silmiin.

Loppukesä oli kamala. Herra Facebook muutti toiselle paikkakunnalle opintojen perässä. Paniikki valtasi. Koska näkisimme jälleen? Onnistuisiko yhteyden pitomme? Löytäisikö hän jonkun omalta paikkakunnaltaan?

Huolettiko minua oma suhteeni? EI! Kylmän viileesti tungin sormuksen taskuuni ja hymyilin herran Facebookille.